Bográcsozás – Cserhát Mentőkutyás Egyesület – Vodafone – IneTrack

A Cserhát Mentőkutyás Egyesület, a Vodafone Magyarország Alapítvány és az IneTrack egyedülálló összefogásáról korábbi cikkünkben már írtunk. Az Egyesület június 26-án vendégül látta a Vodafone munkatársait és csapatunk tagjait, hogy rendhagyó módon egy csapatépítő tréningen vitassuk meg a projekt eddigi eredményeit és a továbblépés lehetőségeit.

csmke-blog_new

Juhász Zoltán, a CSMKE elnöke, körbevezetett minket a Balassagyarmati Kiképző Bázison, így bepillantást nyerhettünk mindennapi életükbe, munkájukba. Kipróbáltunk néhány alpintechnikai gyakorlatot, a többfogásos ebéd elfogyasztása után pedig egy szimulációs gyakorlaton is részt vettünk, ahol táblagépen élőben követhettük a mentőkutyák és gazdáik útvonalát, amint átfésülik a közeli erdős területet. A szárazföldi kutatás mellett a mentés része volt a quadrokopteres légi felderítés is.

rescueteam

Mindeközben természetesen nem felejtettük el jól érezni magunkat, fantasztikus élményekkel lettünk gazdagabbak! Még egyszer köszönjük a meghívást a Cserhát Mentőkutyás Egyesületnek!

érdekes, inetrack , , , ,

Comments are currently closed.