Világjáró IneTrack csapat! Így zajlott a 2014-es évünk

A 2014-es év igazán sűrűre sikerült technológiai kiállítások, konferenciák szempontjából. Igyekeztünk a lehető legtöbb helyen megjelenni, hogy első kézből értesüljünk a legújabb nemzetközi trendekről és újdonságokról. Rövid beszámolónkban az MWC-n, CeBIT-en, Gitex-en és Web Summit-on szerzett élményekről számolunk be.

Februárban került megrendezésre Barcelonában a Mobile Word Congress, a világ legjelentősebb mobil iparággal foglalkozó és mobil technológiára fókuszáló kiállítása. A konferencián melyen több, mint 202 ország 72.500 látogatója és 1.700 kiállítója vett részt, István képviselte az IneTrack csapatát. A mobilszolgáltatók által kínált legújabb adatforgalmi megoldások mellett a telefongyártók készülékeik széles repertoárjával képviseltették magukat.

MWC

A spanyolországi kiállítást követően, márciusban a CeBIT került megrendezésre Hannoverben. A világ egyik legnevesebb számítástechnikai szakmai seregszemléjén az Inepex Kft. mint kiállító vett részt. A néhány éve már új szemléletben megrendezésre kerülő esemény elsődleges célja, hogy a vállalkozások megismerhessék egymást és B2B (business-to-business) kapcsolatokat építhessenek ki. Az 5 napos kiállítást összesen 8 munkatársunknak sikerült meglátogatnia, akik közel 1500 szakmai előadás, workshop közül választhatták ki a számukra legközelebb állót. Mindemellett természetesen maradt idő a partnercégek, tracker gyártók közvetlen felkeresésére is, így mélyítve tovább az eddigi jó kapcsolatokat.

cebit

Az év soron következő szakmai konferenciája a Gitex volt októberben. A Közel-Kelet legnagyobb információtechnológiai vására Dubai-ban került megrendezésre, melyet szakmai konferenciák és előadások kísértek. A kiállításon, mint látogatók képviseltettük magunkat egy 3 fős csapattal, ahol megtekinthettük az informatikai piac innovációit és a gyártók legújabb termékeit. Nagyon jó alkalom volt ez ismét, hogy személyesen találkozzunk és vitassuk meg a hétköznapokban szerzett tapasztalatokat azokkal a tracker gyártó cégekkel, akik legjobb és legújabb fejlesztésű eszközeit kínáljuk ügyfeleinknek.

dubai

A szezont novemberben a dublini Web Summit-on zárták kollégáink. Az internettechnológiai konferencián ismét, mint kiállítók vettünk részt, közel kétezer startup-pal karöltve. A többi európai technológiai vásárral ellentétben a dublini Web Summit tele van fiatalokkal és olyan cégekkel, amelyek ötleteket és partnereket keresnek terveik megvalósításához.

websummit

Reméljük, sikerült az idei évben is becsempészni a legújabb webes trendeket szolgáltatásunkba! Az előttünk álló időszakban továbbra is mindent meg fogunk tenni, hogy egy nemzetközi szintű, legújabb technológiákat alkalmazó szolgáltatás részei lehessenek ügyfeleink.

inetrack, tech , , , , ,

Comments are currently closed.