IneTrack Kisokos – Milyen trackert válasszak?

Az IneTracknél mindig keressük a technológia fejlődése által elérhető új lehetőségeket a hardverek terén is, ezért a választható trackerek (nyomkövető) listája is változik idővel. A napjainkban elérhető eszközök növekvő száma miatt úgy érezzük, egy új felhasználónak egyre nehezebb eldöntenie, melyik nyomkövetőre van szüksége az igényeihez. Ezt a döntéshozatalt szeretnénk megkönnyíteni alábbi bejegyzésünkkel.

Az első és legfontosabb dolog eldönteni, hogy mit szeretnénk nyomkövetni. Kínálutunkban szerepel személykövetésre alkalmas eszköz valamint járművek követésére is számos megoldást tudunk javasolni, az egyszerűen csatlakoztatható eszköztől a beépített professzionális megoldásig.

Személykövetésre

MeiTrack MT90 – személykövető

Kicsi, könnyű, mobil és alkalmas hívások fogadására. Ideális választás túrázóknak, idősek számára vagy ügynökök, üzletkötők követésére. Az SOS gomb segítségével azonnali riasztás küldhető.

 Járműkövetésre

ATrack AX5 – azonnal csatlakoztatható nyomkövető

Ha nem akarsz a beszerelésre időt és pénzt szánni, akkor érdemes az ATrack AX5 mellett letenni a voksodat. Ezt a trackert ugyanis a legegyszerűbb beüzemelni. Ha a járműved rendelkezik OBDII csatlakozóval, csak rádugod a trackert, és már használható is a rendszer. Ez a tracker nem alkalmas azonban üzemanyagmérésre, vagy más ki- és bemenetek kezelésére.

Ruptela ECO – haladó nyomkövető

Az egyik legnépszerűbb eszköz a jelenlegi kínálatban.Nagyon kifinomult beállítási lehetőségekkel rendelkezik. Időszakos roaming csomag esetén is használható, üzemanyagmérésre alkalmas.

Teltonika FM1100 – haladó nyomkövető

Alapfunkció között van a távoli leállítás funkció, így járművédelmi szempontból is jó választás. Rendelkezik 1 wire bemenettel, így alkalmas hőmérsékletmérésre , az üzemanyagmérés pedig kiegészítővel megoldható. 3 digitális és egy analóg bemenettel rendelkezik. A sofőrazonosítás is elérhető kiegészítő funkció egy sofőrazonosító kulcs és olvasó beszerzésével.

Ruptela TCO – profi nyomkövető

Ha igazán profi eszközre van szükséged, akkor az Ruptela TCO a számodra ideális választás. Gyakorlatilag az összes funkcióval rendelkezik, ami jelenleg elérhető. Beépített akkumulátorral rendelkezik és CAN olvasóval. Teltonika FM1100 trackerünk mellett itt is elérhető a sofőrazonosítás opció, valamint hőmérsékletmérésre is alkalmas.

 

IneTrack trackerek

IneTrack trackerek

Az alapfunkciókon túl az üzemanyagmérés, hőmérsékletmérés és sofőrazonosítás használatához kiegészítők vásárlása szükséges. A trackerekről részletesen itt tudsz tájékozódni és elérhető a használati útmutatójuk is az érdeklődől számára, ami még pontosabb összehasonlítást tesz lehetővé:

http://inetrack.hu/prices?category=trackerek

Amennyiben további kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat a +36 30 825 7646-os telefonszámon, vagy a support@inetrack.hu e-mail címen.

 

 

inetrack, tech , , , , , ,

Comments are currently closed.