7 tipp a nyomkövetéssel való költségcsökkentésre

A GPS nyomkövetés nagyban segíthet vállalkozásod fejlesztésében, ügyfeleid rugalmasabb és teljes körűbb kiszolgálásában, ám mindezen előnyök mellett használatával jelentős költségcsökkentés is elérhető. Az alábbiakban összeszedtük, hogyan hozhat a nyomkövetés anyagi hasznot vállalkozásod számára.

1. Agresszív vezetési stílus csökkentése – a gyors indulás, hirtelen fékezés, azaz a kiszámíthatatlan vezetési stílus nem csupán nagy eséllyel vezet balesethez, de az üzemanyag-fogyasztást is jelentősen növeli. Nyomkövetés segítségével azonban bármikor ellenőrizheted és mérsékelheted munkatársaid vezetési stílusát.

2. Üzemanyaglopások megakadályozása – a nyomkövetés mellé igényelhető üzemanyag-figyelő szolgáltatással folyamatosan ellenőrizheted a járművek üzemanyagszintjét, így elkerülve az esetleges visszaéléseket.

3. Munkaidő-kihasználás – járműkövetés esetén folyamatosan ellenőrizheted alkalmazottaid munkaidejét, elkerülve a felesleges megállásokat, munkaszüneteket.

4. Adminisztráció csökkentése – a GPS nyomkövetés segítségével egyszerűsítheted elszámolásaid, az ezzel járó adminisztrációt. A grafikonok, kimutatások és az egy kattintással lekérhető menetlevél csökkentheti a papírmunkát, s egyúttal az alkalmazottak ellenőrzése is egyszerűbbé válik.

5. Biztosítási díjak csökkentése – a biztosítótársaságok szeretik, ha az autóban GPS nyomkövető készülék található, hiszen ez segít a balesetek megelőzésében, az autó biztonságának fenntartásában. Segítségével alacsonyabb díjjal kötheted meg gépjármű-biztosításodat.

6. Balesetek csökkentése – az agresszív vezetési stílus nem csupán az üzemanyag-fogyasztásra van negatív hatással, de növeli a közúti balesetek bekövetkeztének esélyét is. A vezetési stílus visszafogásával elkerülhetővé válhatnak a gondatlanságból bekövetkezett karambolok.

7. Biztonság növelése – a gépjárművek ellopása, illetve cseréje komoly problémákat okozhat, főleg kis- és középvállalkozások számára. Egy tanulmány szerint azonban a GPS nyomkövetővel felszerelt autók kevesebb mint 24 óra alatt jutnak vissza tulajdonosukhoz, így segítségével bármikor biztonságban tudhatod értékeid.

 
hasznos, üzlet , ,

Comments are currently closed.