Bővült a választható trackerek száma – Melyiket válasszam?

Örömmel jelenthetjük, hogy ismét bővült a kompatibilis trackerek száma az IneTrack-nél. Az elérhető trackerek növekvő száma miatt úgy érezzük, egy átlag felhasználónak egyre nehezebb eldöntenie, melyik trackerre van szüksége adott szituációkban. Ezt a döntéshozatalt szeretnénk megkönnyíteni alábbi bejegyzésünkkel.

Az első és legfontosabb dolog eldönteni, hogy járművet, vagy személyt szeretnénk-e nyomkövetni. Személykövetésre jelenleg egy eszköz áll rendelkezésünkre, míg járműkövetésre több, mint 5 féle eszköz közül választhatnak az érdeklődők.

Személykövetés

MeiTrack MT90 – személykövető

Kicsi, könnyű, mobil és alkalmas hívások fogadására. Ideális választás túrázóknak, idősek számára vagy ügynökök, üzletkötők követésére. Az SOS gomb segítségével azonnali riasztás küldhető.

 

Járműkövetés

MeiTrack VT310 – alap nyomkövető

Ha csak egyszerű nyomkövetést szeretnél, akkor a VT310-et neked találták ki. A legegyszerűbb és legolcsóbb készülék, alapfunkciókkal. Alkalmas 2db analóg jel (pl.: üzemanyagszint-, hőmérséklet) – vagy 5 db digitális (pl. ajtónyitás) jel fogadására. SOS gombbal rendelkezik.

 

MeiTrack MVT100 – motorkövető

Az impregnáltsága (por és vizálló) miatt az MVT100 alkalmas motorkerékpárok követésére. SOS gombbal rendelkezik.

 

ATrack AX5 – könnyen szerelhető nyomkövető

Ha nem akarsz a beszerelésre időt és pénzt szánni, akkor érdemes az ATrack AX5 mellett letenni a voksodat. Ezt a trackert ugyanis a legegyszerűbb beüzemelni. Ha a járműved rendelkezik OBDII csatlakozóval, csak rádugod a trackert, és már használható is a rendszer. Ez a tracker nem alkalmas azonban üzemanyagmérésre, vagy más ki- és bemenetek kezelésére.

 

ATrack AT1E – haladó nyomkövető

Az AT1E jóval kifinomultabb beállítási lehetőségekkel rendelkezik. Időszakos roaming csomag esetén is használható. Alkalmas 2 db digitális jel fogadására valamint rendelkezik 2 db digitális kimenettel is. Ennek köszönhetően ezzel a trackerrel már megoldható az indításgátlás is.

 

ATrack AT1E Pro – haladó nyomkövető üzemanyagméréssel

Az AT1E Pro alkalmas mindarra, amire az AT1E, továbbá analóg bemenetének köszönhetően fogadni tudja a gyári vagy kapacitív szondás üzemanyagmérők jeleit is.

 

ATrack AT5 – profi nyomkövető

Ha igazán profi eszközre van szükséged, akkor az ATrack AT5 a számodra ideális választás. Ha időszakos roaming csomagot szeretnél, akkor ez a legjobb tracker, amit választhatsz.

4 db digitális jel fogadására alkalmas, és 3 db digitális kimenettel is rendelkezik. Az AT1E és AT1E Pro-hoz hasonlóan ezzel is megoldható az indításgátlás. Analóg bemenetének köszönhetően üzemanyagmérés is lehetséges vele gyári vagy akár kapacitív szondával is.

Gyakorlatilag az összes funkcióval rendelkezik, ami jelenleg elérhető.

Fontos megjegyezni, hogy üzemanyagméréshez külön üzemanyagszonda vásárlása szükséges.

Üzemanyagmérésre az alábbi trackereink alkalmasak: VT310, AT1E Pro, AT5.

Részletes árainkat megtalálod megújult webodlalunkon a http://inetrack.hu/prices_overview címen.

Reméljük ezután könnyebben el fogsz igazodni a bőség zavarában.

Amennyiben további kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat a +36 30 825 7646-os telefonszámon, vagy a support@inetrack.hu e-mail címen.

 
inetrack, üzlet , , ,

Comments are currently closed.