Nyári fejlesztéseink

Vége a nyárnak és megkezdődött a felgyorsult, őszi időszak. A nyarat viszont nem csak pihenésre használtuk. A külső folyamatok száma ilyenkor lecsökken, de a belső fejlesztéseink ennek hála felpörögnek. Ennek eredményeképpen az elmúlt hónapokban több teljesen új funkcióval is bővült az IneTrack:

A trackerek megoszthatóságát már augusztus elején bevezettük. Ennek köszönhetően a felhasználódhoz rendelt nyomkövető eszköz aktuális helyzetét másokkal is megoszthatod. Az a személy, akivel egy trackert megosztottak, ugyanúgy láthatja az aktuális pozíciót vagy lekérdezheti az elmúlt időszak mentett útvonalait, mint az, akihez az eszköz eredetileg hozzá van rendelve. Így láthatja akár több diszpécser is a flotta bizonyos gépjárműveit vagy a feleséged, hogy elindultál-e már a gyerekért az iskolába.

Szeptemberre tartogatott másik újdonságunk a partnerkezelés (POI-k felvétele). A funkció használatával előre meghatározhatóak a számodra fontos helyszínek a térképen. Ezután, ha az egyik járműved a megadott területre ér, a rendszer érzékeli azt és a menetlevél az előre megadott helyszín nevét jeleníti meg. Így bejelölve a telephelyet vagy az egyes ügyfeleket, az utcanevek helyett mindig a megadott helyszín látszik a megállások listáján.

inetrack, tech , ,

Comments are currently closed.