Megújult az IneTrack mobil alkalmazása

A felhasználói visszajelzések és kérések figyelembe vételével a napokban frissítettük mobilalkalmazásunkat. Az új verzióba számos régóta várt funkció, többek között az útvonallekérdezés és a menetlevél megjelenítés is bekerült.

A most megjelent mobil alkalmazás az előző verzióhoz képest rengeteget fejlődött, a tervezés és a fejlesztés során a könnyű kezelhetőség és az Android design irányelveknek való megfelelés voltak a fő szempontok.

tracker_list overview live

Az alkalmazásba továbbra is az érvényes IneTrack regisztrációval rendelkező felhasználók tudnak belépni az e-mailcím és jelszó párossal. Bejelentkezés után a webes felülethez hasonló módon egy áttekintő nézet jelenik meg, ahol az összes járművet egy térképen lehet látni. Fontos új funkció az élő útvonal nézet, mely a térképen található ikonnal aktiválható. Ebben az esetben az éppen mozgó járművek “csíkot húznak” maguk után.

route journal event

A menü az Androidos alkalmazásokban már megszokott módon a bal felső sarokban található ikonnal érhető el. Így juthatunk el a tracker listához, és a beállításokhoz is. A tracker listából választhatunk ki egy járművet. A megjelenő oldalon láthatjuk a tracker aktuális helyzetét, sebességét. A kis fülek alatt válthatunk az aznapi aktuális helyzet, útvonal, menetlevél valamint az események között. A bejövő riasztásokat (pl. SOS) az események fül alatt egy kis pipával nyugtázhatjuk is. A jobb felső sarokban található naptár ikon segítségével az útvonallekérdezést kibővíthetjük egy számunkra érdekes időintervallumra is.

Az alkalmazás letölthető a Google Play Áruházból.

inetrack, mobil , , , ,

Comments are currently closed.