Aegon Angyal Pro – hasznos app autósoknak

Kifejezetten hasznos alkalmazást fejlesztett az Aegon autósok számára, mely segítségével számos fontos dologról tájékozódhatunk, legyen szó parkolásról, az aktuális benzinárakról, a közeli kutakról, vagy akár autónk műszaki problémájáról.

Az alkalmazás kezdőképernyőjén öt menüpont között választhatunk.

A “Vész esetén” menüpont alatt összegyűtötték a jármű lehetséges alapproblémáit, melyek közt olyanok szerepelnek, mint a hűtőfolyadék hőmérsékellete, az alacsony olajszint, vagy a motorhiba lámpa kigyulladása. Helyet kapott még egy “Segélyhívás” gomb is, mely egyenesen az Aegon ügyfélszolgálatán csöng ki.

A “Parkolás” menüpontra kattintva a telefon GPS alapján méri be helyzetünket, és térképre rajzolva jeleníti meg a 10 km-es körzetünkben található parkolóházakat. A kis ikonokra kattintva azonnal láthatjuk azok nyitvatartását, és aktuális díjszabását is.

Az alkalmazásba bekerült a mobil parkolás is az “Utcai parkolás” menüpont alá, ahol rövid regisztrációt követően GPS alapján kerül kitöltésre a körzetszám, s ennek ellenőrzése után már csak egy kattintás a díjfizetés elindítása.

A “Benzinkutak” menüpontra kattintva térképes nézetben böngészhetjük a hozzánk közel eső töltőállomásokat. A kút logo-jára kattintva tájékozódhatunk a nyitvatartásról, illetve az aktuális benzin és dízel-árakról. Az alkalmazás a holtankoljak.hu adatbázisából dolgozik.

Az utolsó, “Forgalom” menüpontban pedig Google Maps-en követhetjük a főbb útvonalak jelenlegi helyzetét, a haladás gyorsaságát.

A visszajelzések alapján az adatbázis egyes részei nem hiánytalanok, azonban ezt folyamatosan frissítik. Mindenesetre úgy gondoljuk, hogy egy ilyen alkalmazás mindenképpen hasznos útitársa lehet kezdőknek és gyakran autózóknak egyaránt.

mobil, okos, üzlet , , ,

Comments are currently closed.